Huidig bestuur

Dit jaar is het alweer de beurt aan het 29e bestuur om de vereniging verder in goede banen te leiden. Het is een enthousiast en veelzijdig team dat weer veel hoopt te leren dit academisch jaar.

Rivka van der Water

Dit jaar zal Rivka de positie van voorzitter bekleden. Bezigheden als het spreken op (formele) activiteiten en het voorzitten van bestuurs- en Algemene Leden Vergaderingen behoren tot haar takenpakket. Daarnaast vergadert ze regelmatig met de voorzitters van broertjes- en zusterverenigingen (IFO), hierdoor onderhoudt ze de banden met hen. Daarnaast woont ze Algemene Vergaderingen van VIDIUS en Studieverenigingen Overleggen bij. Ook houdt Rivka zich bezig met duurzaamheid en professionalisering binnen de vereniging. Tot slot begeleidt ze ook nog de LedenweekendCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar voorzitter@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 234 031 39.

Sander van Eijk

Sander is met zijn hartelijkheid, werklust en gezellige persoonlijkheid een fijn onderdeel van het 29e bestuur. Als secretaris is hij verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het ledenbestand, notulen en de communicatie via de mail, de nieuwsbrieven en de Facebookpagina's. Daarnaast begeleidt hij de AlmanakCie, ChefCie en, als de enige man binnen het bestuur, de MannenCie.

Indien je een vraag of opmerking hebt kun je altijd mailen naar secretaris@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 493 708 10.

Bloem Schmitz

Haar zorgvuldige en betrouwbare manier van werken maken Bloem een voorbeeldige penningmeester. Ze is dan ook verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging en zal zich aankomend jaar bijvoorbeeld bezig houden met de boekhouding, begrotingen, incasso's, declaraties en facturen. Daarnaast begeleidt ze de StudiereisCie en de RedakCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar penningmeester@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 815 23 555.

Coördinator Studie-inhoudelijk

Melanie Kamp

Melanie zal zich dit jaar met de volle honderd procent inzetten als Coördinator Studie-inhoudelijk. Ze houdt zich onder andere bezig met Inspraak en is daardoor betrokken op vele lagen van de opleiding. Ook houdt ze zich bezig met arbeidsmarktoriëntatie en valt de StudieHoek binnen haar takenpakket. Door goed in contact te blijven met de afdeling Educatie hoopt zij mee te werken aan het best mogelijke onderwijs voor studenten. Verder begeleidt Melanie de CreaCie, SympoCie en ViCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorstudieinhoudelijk@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 559 017 39.

Coördinator Intern

Fenna van den Heuvel

Fenna is een enthousiaste, sociale meid die door haar gedrevenheid doelgericht te werk kan gaan. Dit zijn eigenschappen die goed van pas komen bij haar functie als Coördinator Intern. Zo zorgt zij voor het behouden van het warme en ontspannen karakter binnen de vereniging. Daarnaast begeleidt zij zes commissies; de FeesCie, SportCie, DiesCie, ChefCie, VIPCie en KampCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorintern@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 396 873 73.

Coördinator Extern

Caitlín de Boer

De altijd lachende Caitlín zal dit jaar de functie van Coördinator Extern op zich nemen. Caitlín's enthousiasme is aanstekelijk en zal ook uitstekend helpen bij het onderhouden van de externe relaties en sponsoring van VOCUS. Ook creëert ze dit jaar de PR van VOCUS en het bestuur, en onderhoudt ze de website. Verder begleidt ze met ongelooflijk veel plezier de FotoFilmCie, ExcurCie en SponsorCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorextern@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 816 845 16.