Kandidaatsbestuur 29

In september 2019 mag alweer het 29e kandidaatsbestuur het stokje overnemen. Het is een enthousiast team dat weer veel hoopt te leren komend academisch jaar.

Kandidaatsvoorzitter

Rivka van der Water

Hoihoi, mijn naam is Rivka. Ik heb inmiddels de prachtige leeftijd van 20 jaar bereikt en studeer alweer 2 jaar Onderwijswetenschappen; wat vliegt de tijd toch als je het leuk hebt. Sinds kort mag ik eindelijk van de daken schreeuwen dat ik uitgekozen ben als kandidaatsvoorzitter van KB29. Ik heb ontzettend veel zin in volgend jaar en heb er alle vertrouwen in dat ik samen met de andere vijf toppers aan een prachtig VOCUS jaar begin.

Kandidaatssecretaris

Sander van Eijk

Hey! Mijn naam is Sander, 19 jaar en gelukkige eerstejaars onderwijswetenschappen student. Ik ben aangesteld als kandidaatssecretaris voor het jaar 2019-2020 en hoop volgend jaar de rol secretaris met trots in te kunnen vullen. Ook ga ik me optimaal inzetten voor de commissies die ik begeleid: de MannenCie, ChefCie en AlmanakCie. Verder heb ik er super veel zin in en hoop dat het een geslaagd jaar gaat worden (met veel mailtjes van mij).

Kandidaatspenningmeester

Bloem Schmitz

Hee! Mijn naam is Bloem, 20 jaar en ik zit in het tweede jaar van de bachelor Onderwijswetenschappen. Ik heb ontzettend veel zin om me samen met het 29e kandidaatsbestuur een jaar lang te mogen inzetten voor VOCUS. Daarnaast ben ik, als kandidaats-penningmeester, volgend jaar verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging.

Kandidaats-coördinator Studie-inhoudelijk

Melanie Kamp

Hee! Ik ben Melanie Kamp en op het moment eerstejaars student Onderwijswetenschappen. Daarnaast ben ik natuurlijk de Kandidaats-Coördinator Studie-Inhoudelijk (CSI) voor het jaar 2019-2020. Ik kijk uit naar alles wat ik ga beleven het komende jaar met onder andere Inspraak en het LOOP, Landelijk Overlegorgaan Onderwijskunde en Pedagogiek. Ik zet me volgend jaar in voor VOCUS, OWW en de ALPO, maar ga vooral niet vergeten te genieten! En met alle leuke activiteiten in het verschiet, maak ik me daar geen zorgen over. Ik heb er in ieder geval ontzettend zin in!

Kandidaats-coördinator Intern

Fenna van den Heuvel

Hoi! Ik ben Fenna van den Heuvel, ik ben 19 jaar en ik zit in mijn eerstejaar. Ik zit op kamers in Utrecht, maar ik kom uit het mooie Brabant. Als enige ALPO’er van het 29e kandidaatsbestuur van VOCUS, mag ik de ALPO vertegenwoordigen. Communicatie en alles wat daarbij hoort, vind ik super interessant, daarnaast vind ik het leuk om verantwoordelijkheid te nemen en vind ik het fijn als ik anderen kan helpen. Mijn functie binnen het kandidaatsbestuur sluit hier dan ook helemaal bij aan. Volgend jaar mag ik namelijk, als alles goed gaat, zes commissies begeleiden en de feesten met andere verenigingen organiseren. Ik heb er echt ontzettend veel zin in & ik kan als kandidaats Coördinator Intern nu al zeggen dat het één groot feest gaat worden!

Kandidaats-coördinator Extern

Caitlín de Boer

Hey! Ik ben Caitlín, momenteel eerstejaars student Onderwijswetenschappen en Kandidaats-Coördinator Extern. Ik hoop volgend jaar een hoop geld binnen te halen, veel samenwerkingen te verlengen, mogelijk nieuwe samenwerkingen te ontdekken en het niveau van de PR van VOCUS hoog te houden. Verder ben ik erg enthousiast en heb ik veel zin in komend jaar, samen met KB29! Ook heb ik mega veel zin in het begeleiden van de SponsorCie, ExcurCie en FotoFilmCie, het up-to-date houden van de website, het posten op insta en alle andere kleine (en grote) aspecten van m'n functie. Houdoe en tot ziens!