Kandidaatsbestuur 30

In september 2020 mag alweer het 30e kandidaatsbestuur het stokje overnemen. Het is een ontzettend enthousiast team dat veel hoopt te leren in (de aanloop naar) hun bestuursjaar.

Kandidaatsvoorzitter

Tom Kloeck

Hey! Mijn naam is Tom, ik ben 22 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar van de prachtige studie onderwijswetenschappen. Ik ben nu ook twee jaar actief VOCUS-lid en mag eindelijk verkondigen dat ik ben gekozen als Kandidaatsvoorzitter van Kandidaatsbestuur 30. Ik heb er ontzettend veel vertrouwen in dat ik samen met mijn KB-genootjes een waanzinnig leuk en leerzaam jaar ga beleven! Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en kan niet wachten om te beginnen!

Kandidaatssecretaris

Noëlle Borghoff

Hee! Ik ben Noëlle, 20 jaar en ik zit op het moment in het eerste jaar van de bachelor Onderwijswetenschappen. Ik kom uit het prachtige Apeldoorn op de Veluwe, maar ik heb deze plaats ingeruild voor het nog mooiere Utrecht. Voor aankomend studiejaar 2020-2021 ben ik verkozen tot kandidaatssecretaris van VOCUS. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met het 30e Kandidaatsbestuur mij een jaar lang in te zetten voor alle activiteiten en zaken rondom de vereniging. Van mij als toekomstig secretaris kun je onder andere veel (vrolijke) mailtjes en appjes verwachten. Verder ga ik natuurlijk mijn uiterste best doen om alle notulen behorende tot mijn functie, zo helder mogelijk uit te werken. Dan rest mij alleen nog te zeggen dat ik er ontzettend veel zin in heb om er samen met mijn vijf medestanders een bruisend jaar van te maken. Spreek jullie snel!

Kandidaatspenningmeester

Rashid Mohammad Hosseini

Hey! Mijn naam is Rashid, ik ben 18 jaar en ik ben eerstejaars Onderwijswetenschappen student. Ik kom uit het o zo mooie Brabant en ik ben gekozen als kandidaatpenningmeester voor komend studiejaar. Ik heb enorm veel zin in om de geldzaken van VOCUS helemaal netjes op een rijtje te zetten! Ook kan ik natuurlijk niet wachten op alle toffe activiteiten die ik allemaal als bestuur ga meemaken! Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in!

Kandidaats-coördinator Studie-inhoudelijk

Dagmar Bon

Hoi! Ik ben Dagmar, 18 jaar en momenteel eerstejaarsstudent Onderwijswetenschappen. Als Kandidaats-Coördinator Studie-inhoudelijk ga ik mij komend jaar inzetten voor VOCUS, OWW en de ALPO. Naast de leuke taken die mijn functie biedt, zoals de Inspraak, kijk ik ook heel erg uit naar alle activiteiten. Ik heb ontzettend veel zin om samen met het Kandidaatsbestuur en de leden er een heel leuk jaar van te maken!

Kandidaats-coördinator Intern

Noah Rookmaaker

Hooihooi! Mijn naam is Noah, 19 jaar oud en eerstejaarsstudent Onderwijswetenschappen. Kijk niet gek op als je mij begin dit jaar nog rond zag lopen op de HU of hoorde praten over stages, dat kan kloppen. Ik ben namelijk halverwege dit jaar overgestapt van ALPO naar OWW. Dat mijn jaar vol verrassingen zat, had ik toen nog niet in de gaten. Maar eindelijk mag ik nu met al mijn enthousiasme laten weten dat ik Kandidaats-coördinator Intern ben. Samen met KB30 gaat het een super tof jaar worden, waarbij we ons 100% zullen inzetten voor de groei van de vereniging en de leden. Natuurlijk blijft het belangrijkste dan nog over: kneiter goede feesten neerzetten!

Kandidaats-coördinator Extern

Anke Schreurs

Hee! Ik ben Anke Schreurs, 22 jaar oud en tweedejaarsstudent onderwijswetenschappen. Ik kijk er enorm naar uit me aankomend jaar samen met vijf andere lieve, leuke kandidaatsbestuursleden in te mogen zetten voor VOCUS. Ik hoop al mijn creatieve talent naar boven te halen en te benutten in de PR van VOCUS. Ook zal ik al mijn Limburgse charmes in de strijd gooien om veel geld op te halen bij bestaande en mogelijk nieuwe samenwerkingen. Ik heb er super veel zin in, hopelijk jullie ook! Samen maken we er een mooi jaar van!