Webshop

Wat is een vereniging zonder enige vorm van merchandise om de liefde voor je vereniging aan iedereen te laten zien? Inderdaad, niets! Gelukkig heeft VOCUS de SponsorCie die allemaal kekke merchandise ontwerpt zodat je er altijd hip bij loopt! Ben je geen VOCUS-lid? Geen probleem, het dragen van deze merchandise mag ook als je geen lid bent! Wel zo leuk.

VOCUS-Handschoenen

Voor maar €3.75!
Heb jij het ook altijd zo koud? KOOP HANDSCHOENEN! Voor maar liefst €3,75. Bestellen kan hier! Schrijf je in en de handschoenen worden gewoon naar je opgestuurd. Wat een luxe!! Wees er snel bij, want op=op

Chiel sokken

Voor maar €4!
Tegenwoordig moet alles steeds duurder en groter, origineler, hipper en idioter. Maar daar doet VOCUS niet meer aan mee. Het gaat om de gedachte, om het idee. Een nuttig cadeautje waar je iets aan hebt. En niet iets waar je over opschept. Dus geeft VOCUS jou onverschrokken een paar mooie, nieuwe sokken. Voor vier euro heb je een mooi paar, en ben je klaar voor het nieuwe studiejaar. Wil je de sokken bestellen? Schrijf je hier in, dan worden ze met alle liefde naar je thuis opgestuurd! #koopsok

VOCUS-mondkapje

Voor maar €3!
Nu mondkapjes verplicht zijn in alle openbare gebouwen, introduceert de SponsorCie een gloednieuw VOCUS-mondkapje! Het mondkapje is gemaakt van een zachte stof, waardoor hij goed aansluit op je oren. Heb jij ook een tekort aan mondkapjes of heb je de vorige keer geen VOCUS-mondkapje kunnen bemachtigen, dan is dit je kans! Voor maar €3,- per stuk zijn ze te bestellen en nu ook voor externen! Meerdere bestellen is mogelijk! Misschien niet eens zo’n slecht idee, als je je mondkapjes vaker gebruikt dan je wasmachine. Schrijf je vanaf nu in via je memberpagina. Vanaf 13 november worden de mondkapjes gratis(!!) verzonden.