Nieuw bij VOCUS?

Ben jij net begonnen met je studie Onderwijswetenschappen of de ALPO in Utrecht? Lees dan snel verder! 

Studievereniging VOCUS is ​​de studievereniging voor alle studenten Onderwijswetenschappen en de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) in Utrecht. VOCUS vormt een leuke aanvulling op je studie, zonder al te veel verplichtingen. Zo kun je bij VOCUS medestudenten leren kennen uit zowel je eigen, als alle andere jaren van de opleiding; jezelf ontwikkelen door bij een commissie te gaan; samenvattingen van andere leden vinden; korting krijgen op je studieboeken en nog véél meer!

Wil je meer weten over wat een lidmaatschap bij VOCUS jou kan bieden of wil je je graag inschrijven? Klik dan op een van onderstaande knoppen.

Ben je overtuigd en benieuwd hoe alles werkt? Hieronder vind je een kort overzicht

Welkom bij VOCUS! 

Als lid van VOCUS heb je een hoop voordelen! Gratis samenvattingen, korting op je boeken én een nieuwe familie die zorgt dat je je zo thuis voelt in Utrecht. Daarnaast is alles vrijblijvend en niks is verplicht! Maar hoe werkt het allemaal? 

Als lid kun je een account aanmaken op de website, dit geeft je toegang tot de gratis samenvattingen, blogs, podcasts, het boekenforum, vacatures, foto’s, formulieren, commissiebattle, activiteitenoverzicht en de belangrijke documenten zoals het Beleid en de Begroting van de vereniging. 

Als je je in wil schrijven voor een activiteit (zeker doen!) kun je via het activiteitenoverzicht op de website klikken op inschrijven. Je zal dan door worden gestuurd naar Codex, het platform waar je je voor alle activiteiten kunt inschrijven. Als je je inloggegevens laat onthouden word je zelfs in 1x doorgestuurd naar de juiste activiteit. Als je inschrijving goed is gegaan, zul je zodra deze is goedgekeurd een bevestigingsmail krijgen. Een week van tevoren krijg je altijd een infomail met alle benodigde informatie voor de activiteit. 

Wil je nu geen activiteiten missen? Koppel dan direct het jaaroverzicht van activiteiten aan je agenda! Hoe dit moet vind je op de activiteitenpagina. LET OP! De tijden van de activiteiten komen niet altijd overeen. 

Ben je nu benieuwd wie deze activiteiten organiseren en lijkt dit je ook leuk? Neem vooral een kijkje bij de 21 commissies die VOCUS telt. Als commissie kun je dus activiteiten organiseren, maar er zijn ook commissies die producten ontwerpen of de vereniging ondersteunen. Zo is er voor ieder wat wils en kun je je samen met je commissie inzetten voor de vereniging. Daarnaast is een commissie ook erg gezellig, zo worden er vaak commissieuitjes georganiseerd om elkaar goed te leren kennen.

Zit je bij een commissie en schiet je iets voor? Bewaar altijd je bonnetje en declareer het bedrag met een declaratieformulier bij de penningmeester. Dit formulier vind je op de website onder vereniging-> formulieren -> declaratieformulier.

Boeken bestellen? Via VOCUS krijg je goede korting op je boeken als je ze besteld bij Studystore. Klik op de link en dan staat er precies welke boeken je per blok nodig hebt, makkelijk toch? https://vocus.itdepartment.nl/  

Naast de website is VOCUS ook actief op Instagram en LinkedIn. Volg @svvocus op Instagram voor een heads-up als er een nieuwe activiteit of vacature online komt, voor maandupdates en voorstelrondjes. Volg daarnaast @chielvocus voor commissiebattles en andere ‘behind the scenes’- nieuwtjes. Volg de LinkedIn pagina studievereniging voor Vacatures, blogs en maandupdates. 

Heb je nou een geweldig idee voor de vereniging? VOCUS heeft ook een ideeënbus waar je als lid je ideeën kunt doorgeven, deze is te vinden op de website, maar ook fysiek op de VOCUS-kamer. Denk je nu VOCUS-kamer, wat is dat? De VOCUS-kamer is onze verenigingskamer in het Langeveldgebouw op USP. Op dit kleine maar fijne kamertje ben je altijd (zie openingstijden) welkom voor een kopje koffie/thee met een koekje en een gezellig babbeltje! Kom dus zeker een keertje gezellig langs, ervaring leert dat je altijd langer blijft dan de bedoeling was 😉 

Hopelijk zijn er nu al een hoop van je vragen beantwoord, maar mocht je nog andere vragen hebben stuur vooral een mailtje naar info@svvocus.nl 

Inschrijfformulier

Ingelogd als: