Nieuw bij VOCUS?

VIP-activiteit #5

Eerstvolgende activiteit

Datum 27 – 29 augustus

Voor Eerstejaars ALPO & OWW (bachelor & (PRE)Master)

Locatie Hunsel

Kosten €45 – €55

"Wat een leuke tijd! Je weet gelijk bij aanvang van je studie wie je medestudenten zijn, aangezien bijna alle eerstejaars meegaan."
Noah
Deelnemer introkamp 2019

Corona

Het huidige plan is om het kamp coronaproof te organiseren. Denk hierbij aan het gebruik van coronatesten, het handhaven van de anderhalve meter, enzovoorts. De exacte details hierover volgen nog en zullen gebaseerd zijn op de maatregelen van de overheid en de Universiteit Utrecht. Er is slechts een gelimiteerd aantal plekken voor dit prachtige kamp, dus schrijf je zo snel mogelijk in!

Ben jij net begonnen met je studie Onderwijswetenschappen of de ALPO in Utrecht? Lees dan snel verder!

Studievereniging VOCUS is ​​de studievereniging voor alle studenten Onderwijswetenschappen en de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) in Utrecht. VOCUS vormt een leuke aanvulling op je studie, zonder al te veel verplichtingen. Zo kun je bij VOCUS medestudenten leren kennen uit zowel je eigen, als alle andere jaren van de opleiding; jezelf ontwikkelen door bij een commissie te gaan; samenvattingen van andere leden vinden; korting krijgen op je studieboeken en nog véél meer!

Wil je meer weten over wat een lidmaatschap bij VOCUS jou kan bieden of wil je je graag inschrijven? Klik dan op een van onderstaande knoppen.

Hoe ziet het introkamp eruit?

Dag 1

De kop is eraf! De eerste dag van het kamp zullen we gebruiken om naar de kamplocatie te reizen en beginnen we met de eerste kennismakingsspellen. Op deze manier leer je in no time je medestudenten kennen, de sfeer zal er direct goed inzitten! Nadat je het dorp verkend hebt, zullen we de eerste avond natuurlijk direct goed afsluiten met een feest; daar hebben we er dit jaar al te veel van moeten missen!

Dag 2

Op zaterdag barst de strijd pas echt los! In groepsverband zal je met wat groepsgenootjes de strijd aan gaan tegen de andere groepen. Dit zal er natuurlijk voor zorgen dat je jouw medestudenten alvast goed leert kennen. De avond wordt ingewijd met een debielenquiz, waarin je jezelf nogmaals kan bewijzen. Ook deze avond wil je natuurlijk niet naar bed zonder het welverdiende feest bij te hebben gewoond!

Dag 3

Op zondag krijgen jullie alle tijd om rustig wakker te worden en goed te kunnen ontbijten. Vervolgens zal eindelijk het moment aanbreken waar je zo lang op gewacht hebt: Je krijgt te horen welk team het beste resultaat heeft geboekt tijdens de opdrachten van afgelopen weekend! Vervolgens is er tijd om je spullen weer bij elkaar te verzamelen en met een lach en een traan de grote trip richting huis maken met een koffer vol nieuwe ervaringen, vrienden en herinneringen…

Wat moet ik doen om mee te gaan?

Bijna niks, je hoeft je alleen in te schrijven via onderstaande knop en hou in de zomervakantie je mail in de gaten voor een paklijst, reisinformatie en overige info. We zien je graag 27 augustus in de feesttent!

Ideeënbus