Raad van Financiën

Sinds het jaar 2021 is de Raad van Financiën in het leven geroepen om effectief te kunnen adviseren omtrent financiële (vraag)stukken binnen VOCUS. De Raad van Financiën bestaat uit 5 VOCUS-leden: 3 leden  en 2 RvA-leden. De RvF heeft nauw contact met de penningmeester en staat paraat wanneer dat nodig is om het bestuur van (financiële) adviezen te voorzien. Zo adviseren ze over en geven ze feedback op de (her)begroting en Financieel Jaarverslagen.

RvF 2021-2022

Bloem Schmitz

Rashid Mohammad Hosseini

WOORDVOERDER

Michelle Suijk

SECRETARIS

Charlotte Croes

ALGEMEEN LID

Chiel

RvA-lid

ALGEMEEN LID

RvF 2022-2023

Jij kan volgend jaar in de Raad van Financiën!

Wil jij volgend jaar de vereniging en het bestuur van VOCUS ondersteunen en ervaring opdoen met het geven van feedback en financieel advies? Dat kan! Solliciteer dan voor een plekje in de Raad van Financiën!

Ieder collegejaar is VOCUS op zoek naar 2 enthousiaste leden die een plekje willen vervullen in de Raad van Financiën!

Wat kunnen wij je bieden binnen de RvF:

Lijkt dit je wat en wil jij de RvF komen versterken?

In de lentemaanden wordt de nieuwe sollicitatiedeadline bekend, wil jij vast beginnen aan je motivatiebrief? De volgende punten moeten er sowieso in voor komen:

Ingelogd als: