Partner worden?

VOCUS is altijd op zoek naar leuke partners die mogelijkheden bieden voor onze studenten binnen het werkveld of op het gebied van studie. Met wie wij allemaal partner zijn? Kijk op onze huidige partnerpagina voor een overzicht van alle organisaties waarmee VOCUS nu partner is. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Wat bieden wij?

VOCUS heeft verschillende partners met Onderwijswetenschappelijke en algemeen studie-gerelateerde organisaties, maar ook met Utrecht- of student-gerelateerde partijen. Een partnerschap kan bestaan uit bijvoorbeeld het plaatsen van vacatures of stageplekken in ruil voor een vergoeding of het aanbieden van bijles of studiemateriaal. Zolang het beide partijen iets oplevert, wordt er gezocht naar een passende vorm.

Met zo’n 500 leden en nog veel meer alumni hebben we via onze sociale media een groot bereik. Via Facebook, LinkedIn, Instagram en op de website plaatsen we regelmatig berichten namens onze partners. Daarnaast is er ook ruimte voor promotie in onze digitale nieuwsbrieven naar leden (tweewekelijks) en alumni (vier maal per jaar).

Vier keer per jaar brengen wij het verenigingsblad, de Focus, uit. Dit blad wordt gelezen door onze leden en medewerkers van de afdeling Educatie. In het blad zijn adverteer-mogelijkheden. Ook is er op onze verenigingskamer op de universiteit, die wordt bezocht door leden om te ontspannen, ruimte tot fysiek promotiemateriaal.

Naast onze standaard online en offline kanalen kan bijvoorbeeld commissiekleding worden bedrukt met uw logo of kunnen we langskomen bij uw organisatie voor een activiteit, de mogelijkheden zijn eindeloos. We verkennen graag samen met u de mogelijkheden naar een passend partnerschap.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Anouk, onze Coördinator Extern, licht het graag toe!

Ingelogd als: